Ρέικι

 

reiki.jpg

Συνεδρίες Ρέικι για χαλάρωση, τόνωση και ευεξία

Το Ρέικι είναι μία εναλλακτική θεραπεία, παραδοσιακή Ιαπωνική, η οποία απευθύνεται προς ανθρώπους όλων των ηλικιών. Λειτουργεί βάση της θεραπευτικής δύναμης του αγγίγματος σε προκαθορισμένα σημεία (τσάκρας), διοχετεύοντας θεραπευτική και θετική ενέργεια. Μπορεί να υποβοηθήσει κάθε άνθρωπο τονώνοντάς τον παράλληλα σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Δεν αντικαθιστά την κλασσική ιατρική, δρα συμπληρωματικά.
Το Ρέικι προσφέρει χαλάρωση, τόνωση και αίσθηση ευεξίας, ανακουφίζει από σωματικούς πόνους, όπως πονοκεφάλους, πόνους στη μέση ή τον αυχένα, ψυχοσωματικά προβλήματα και άγχος. Λειτουργεί παράλληλα σε νοητικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο. Στην Αμερική και άλλες χώρες εφαρμόζεται ακόμα και στα νοσοκομεία για την ανακούφιση και τόνωση των ασθενών.

Όλοι οι άνθρωποι όταν πονάει ένα μέλος του σώματός μας έχουμε την τάση να βάζουμε τα χέρια πάνω σε αυτό, άρα όλοι συνειδητά ή ασυνείδητα χρησιμοποιύμε τη θεραπευτική χρήση του αγγίγματος. Ο θεραπευτής του Ρέικι έχει ασκηθεί στη χρήση της θεραπευτικής ενέργειας και έχει γνώση της ανατομίας του σώματος.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κόστος: 30 ευρώ / συνεδρία συν ΦΠΑ

Στη Συμμορία του Ήλιου, Δημοφώντος 136, Άνω Πετράλωνα

974.jpg

Powered by WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: