Γυμναστικό παιχνίδι για παιδιά (5-10 ετών)

Γυμναστικό παιχνίδι για παιδιά (5-10 ετών)

Το γυμναστικό παιχνίδι συνδυάζει παιχνίδια ρυθμού, παιχνίδια εμπιστοσύνης και συνεργασίαςκίνησης και φαντασίας. Τα παιχνίδια αναζωογονούν τα παιδιά και απελευθερώνουν την ενέργεια τους. Αυτή η μορφή παιχνιδιών βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, τον συγχρονισμό των κινήσεων τους, και να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Συμβάλει στην σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Εξάπτει τη φαντασία και αναπτύσσει την ικανότητααναπαράστασης, το συμβολισμό και τη μίμηση.
Μέσα από το ομαδικό παιχνίδι το παιδί μαθαίνει να λειτουργεί και να συνεργάζεται με άλλους, μαθαίνει τις αξίες της προσφοράς, της πειθαρχίας και του σεβασμό προς την ομάδα.
Το γυμναστικό παιχνίδι προσφέρει στα παιδιά έναν ευχάριστο τρόπο  ψυχαγωγίας στον ελεύθερό τους χρόνο.

Πότε: Κάθε Τετάρτη 18.30-19.30  για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών.
Μηνιαία Συνδρομή: 25 ευρώ  / μήνα
Κόστος Εγγραφής: 15 ευρώ (καταβάλλεται μια φορά κάθε έτος)
Πού: Στο Χώρο Τέχνης «Συμμορία του Ήλιου», που βρίσκεται στα Άνω Πετράλωνα (Δημοφώντος 136, 118 52)

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το Γυμναστικό παιχνίδι: 6943040645 Λιάνα Σταυρουλάκη
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να μας καλέσουν ώστε να κάνουμε μία προσωπική συνάντηση μαζί με τα παιδιά ώστε να γνωρίσουμε τις ανάγκες του κάθε γονιού και παιδιού ξεχωριστά. Θα ακολουθήσει ομαδική δωρεάν ενημέρωση και παρουσίασητου εργαστηρίου ανοιχτή προς τους γονείς και τα παιδιά την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Λίγα λόγια για εμάς

 

Η Λιάνα Σταυρουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα στις  12 Απριλίου 1983, κατάγεται από τη Κρήτη και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  Αθηνών  ( ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα Taekwondo.  Αθλήτρια του Taekwondo  και κάτοχος μαύρης ζώνης. Πιστοποιημένη Personal Trainer   εγγεγραμμένη στην  Trx Suspension Training Hellas. Πιστοποιημένη βοηθός Πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό και από την European  Lifeguard  Academy. Πιστοποίηση από την Internation Fitness Congress  στην Αθλητριατρική και Τραυματολογία σε χώρους άθλησης.
Η πρώτη εμπειρία με τα παιδιά ξεκίνησε το 4/ 2006 ως προπονήτρια Taekwondo σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών.  Από το 2015 ως σήμερα συμμετέχει ενεργά στη Συμμορία του Ήλιου δημιουργώντας  παιδικό τμήμα ηλικίας 10- 15 ετών  όπου πραγματοποιείται δημιουργικό, ομαδικό γυμναστικό παιχνίδι.
Από  τον Σεπτέμβριο του 2017 ως σήμερα  συνεργάζεται  με την εταιρεία «Κιβωτός Παιδικών Υποθέσεων» όπου και συμμετείχε  στο summer camp Ιλίου 2017.  Μέσα από αυτή τη συνεργασία συμμετέχει  σε εκπαιδευτικά και περιβαλλοντικά προγράμματα των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, καθώς και σε  χορηγούμενες σχολικές αθλητικές εκδηλώσεις των δημοτικών και γυμνασίων και παιδικών σταθμών της Αττικής.

Powered by WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: